Growth Mindset előadás-sorozat

Nyilvános tudásanyag-csomag.

ELÉRHETŐ: 2024. április 01-től

Bevezetés a Growth Mindset világába – 1. rész

Ismerd meg a növekedési szemlélet alapjait, amely segít átformálni a hozzáállásodat a tanuláshoz és a fejlődéshez. Megmutatom, hogyan változtathatod meg az életedet a kitartás és a pozitív gondolkodás erejével.

ELÉRHETŐ: 2024. április 08-tól

Siker és kudarc rögzült és fejlődési szemszögből – 2. rész

Fedezzük fel együtt, hogy a siker és a kudarc hogyan áll szoros kapcsolatban a növekedési szemléletmóddal, és tanuljuk meg, hogyan kezelhetjük őket úgy, hogy építő jellegűek legyenek

ELÉRHETŐ: 2024. április 15-től

Kihívások, rugalmasság, kreatív reziliencia– 3. rész

Tárjuk fel, hogyan segíthet a growth mindset átlendíteni a nehéz időszakokon, és hogyan építhetünk fel egy erősebb, rugalmasabb én-t a kihívásokból tanulva. Eddzük meg a mentális állóképességünket.

ELÉRHETŐ: 2024. április 22-től

Growth Mindset a személyes kapcsolatokban– 4. rész

 Nézzük meg, hogyan hathat a growth mindset a személyes kapcsolatainkra, elősegítve az egészséges kommunikációt és a kölcsönös fejlődést.

ELÉRHETŐ: 2024. április 29-től

Growth Mindset a gyermeknevelésben – 5. rész

Ebben a tudásanyagban megismerheted, hogyan használd a SWOT elemzést saját előnyödre, hogy jobban megértsd erősségeidet, gyengeségeidet, és kiaknázhass minden lehetőséget.

ELÉRHETŐ: 2024. május 06-tól

Growth Mindset a szakmai fejlődésben – 6. rész

 Fedezzük fel, hogy a growth mindset miként segíthet a szakmai előrehaladásban, az új készségek elsajátításában, és a kihívások leküzdésében.

 

ELÉRHETŐ: 2024. május 13-tól

Az önszabotázs legyőzése fejlődési szemlélettel – 7. rész

Nézzük meg, hogyan ismerhetjük fel és győzhetjük le azokat a belső akadályokat, amelyek gátolják a növekedésünket, és hogyan használhatjuk a growth mindsetet, mint eszközt az önszabotázs legyőzésére.

 

ELÉRHETŐ: 2024. május 20-tól

A jövőbeli növekedés tervezése: "Az én szemléletmódom" – 8. rész

Tanuljuk meg, hogyan alkalmazhatjuk a growth mindsetet a jövőbeli céljaink megtervezésében és elérésében, létrehozva egy olyan tervet, ami támogatja a folyamatos fejlődést és növekedést.

 
Kérdésed van?

Kapcsolat

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Scroll to Top