FRISS! Így állíthatod be, hogy mindenre emlékezzen a ChatGPT.

A legújabb frissítéssel betaníthatod a ChatGPT-t, hogy profi személyes asszisztensed legyen és úgy tudjon segíteni neked, például a céljaidra és stílusodra szabott tartalmakat előkészíteni, ahogy számodra szükséges. Ehhez PLUS felhasználónak kell lenned, vagyis előfizetnek a használatra. Hamarosan az összes PLUS fiókban elérhető lesz ez a feature, jelenleg csak az USA-ban és az Egyesült Királyságban elérhető.

Mit kell tenned?

1. Profilod feltöltése

A beállításoknál a PROFILODBAN adj hozzá bármilyen információt, amit szeretnél, hogy ChatGPT megjegyezzen rólad és a preferenciáidról.

Ez hatalmas segítség, hiszed eddig – vagyis most is még, ha nem vagy előfizető – ChatGPT-vel játszanod kellett, amíg el nem érted a 6 000 tokenes korlátot. 6 000 fölött… hallucinál és elfelejt dolgokat, és mindent sokszor meg kell ismételned magadról. A profillal való bővítés lehetővé teszi, hogy végre kikerüld ezt a 6 000 tokens korlátot.

2. Fájlok feltöltése

→ Töltsd fel a PDF-jeidet. → Töltsd fel az Excel fájljaidat. → Tölts fel bármilyen írott dokumentumot.

Képzeld el, hogy bármilyen dokumentumot betáplálsz ChatGPT-nek.

Gondolj bele mennyi lehetőség, pl. egy Excel létrehozása minden LinkedIn posztoddal, ChatGPT felvértezése a könyved ebook verziójával, kérheted a GPT-től, hogy illeszkedjen a stílusodhoz.

Most… képzeld el, hogy mind a közösségi média tartalmadat is betáplálod neki.

Vagy a legjobb 100+ cikkedet a weben.

A lehetőségek végtelenek.

Scroll to Top