Hogyan szerezd vissza a motivációdat?

INGYENES WEBINÁRIUM

2024.június .06.
csütörtök

Időpont:
09:45-11:00

Ingyenes online előadás

Letölthető munkafüzet

INGYENES WEBINÁRIUM

Szerezd vissza a motivációdat!

A webinariumon foglalkozunk az önmotivációval kapcsolatos leggyakoribb akadályokkal, amelyek gyakran hátráltatják az egyéni és szakmai fejlődést. Rávilágítunk, hogy ezek a problémák hogyan befolyásolják mindennapi tevékenységeidet és teljesítményedet, és bemutatjuk, hogyan lehet ezeket hatékonyan kezelni és leküzdeni.

Végigvezetlek azon az 5 állomáson, amely segítségével végre ismét kapcsolódhatsz önmagadhoz és újra lelkesen vetheted bele magad a feladataidba. Ráadásul fenntarthatóan.

Mi áll a motivációhiány mögött? Milyen tényezőkre nem gondolunk a feladataink során? Megnézzük, hogy miért érzed magad gyakran elégedetlennek a nap végén, és kapsz egy kipróbált módszert, hogy visszakapd a lelkes önmagadat!

MOTIVÁCIÓ 5.0

A Motiváció 5.0 korszakában Daniel H. Pink és Steven Kotler nyomába eredve megismerjük a motivációnk mozgatórugóit.

AKADÁLYOK

Megismered az 5 leggyakoribb önmotivációs akadályt és azok leküzdésének módszereit.

állomások

Végigmegyünk azon az 5 állomáson, amely segítségével visszanyerheted az irányítást a motivációd felett.

TITKOS ÖSSZETEVŐ

Vajon mi az a kapocs, ami összeköti ezt az 5 állomást, ami nélkül nem működik a rendszerünk? Megtudod!

MOTIVÁCIÓS HACK

Olyan elemek, amelyre nem gondolunk, pedig fontosak az önmotiváció szintentartásához.

Q&A

A webinárium végén felteheted a személyes kérdéseidet a témával kapcsolatban.

Veled is előfordul mostanában, hogy a napjaid csak úgy elrepülnek anélkül, hogy igazán értékes dolgokra fordítottad volna az idődet?

Az érzés, hogy ‘nem vagyok elég jó’, ‘nekem ez nem megy ‘ vagy hogy ‘nem tettem meg mindent‘, gyakran kíséri az utunkat. Beleununk, belefásulunk, elveszítjük a lelkesedésünket útközben és azt vesszük észre, hogy egy helyben toporgunk. Vagy visszalépünk. És ebből a csapdából nehéz kikecmeregni.

A ‘Hogyan szerezd vissza a motivációdat?’ webinarium segít megérteni, hogyan származnak ezek a problémák belső és külső nyomásokból, és bemutatja, milyen lépéseket tehetünk az ön-motiváció fokozása érdekében, hogy végül a nap végén elégedettnek érezhesd magad.

Bemutatom a saját kipróbált stratégiámat, amely nemzetközi szakértők tudományos megközelítésein és a saját tapasztalatomon nyugszik. Segítek visszanyerni az irányítást az életed felett, hogy lehetőséged nyíljon a nap végén elégedetten visszatekinteni teljesítményedre.

Ez a webinárium azoknak szól, akik...

... akik úgy érzik, hogy - bármilyen területről is legyen szó -, elfogyott a lendület. És jó lenne visszaszerezni!

A webinárium mellé ajándék

BÓNUSZ: motivációs munkafüzet

A webinárium témaköreihez kapcsolódó gondolatébresztő kérdések mentén megismerheted a saját mozgatórugóidat. A munkafüzetet a webinárium végén kapod meg, illetve a program utáni levélből tudod majd letölteni.

#szikra

A webinárium vezetője

A Szikra Media (magazin, kurzusok, hub) alapítója vagyok és minden projektemmel a kreatív szemléletmódot népszerűsítem már 12 éve. Egy könyv, több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról – ami nem rajzkészség, hanem mentális energia, nézőpont, gondolkodásmód, életfelfogás. Ez a lelkes, kíváncsi tudásvágy összpontosul a szikrákban, amiket te is továbbszórhatsz.

Itt mindent megtudhatsz rólam: evaszlafkai.hu

Kommunikációs szakember, kreatív mindset tréner

Helyszín

A saját mobilod vagy laptopod

Munkafüzet

Letölthető és kitölthető munkalapok

Videó

Hozzáférés a webinárium felvételéhez.

A webinárium díja

Ez a rendhagyó, #szikrás webinárium ingyenesen elérhető, hiszen célom, hogy mindenki hozzáférhessen azokhoz az eszközökhöz és ismeretekhez, amelyek segítenek a motiváció fenntartásában és növelésében. Tarts velem, és szerezd vissza a motivációd irányítását!

INGYENES

Regisztrálj  a “Regisztrálok most” gombra kattintva és az esemény előtti napon e-mailben megkapod a Zoom belépési linket és jelszót.

A regisztrált e-mail címedre még aznap megkapod a webinárium felvételét. A felvételen a résztvevők nem fognak látszódni.

Mert élőben felteheted a kérdéseidet és személyre szabott választ kaphatsz a motivációd visszaszerzésére.

Kérdésed van?

Kapcsolat

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Scroll to Top