Csatlakozás

Ismerd meg a legfontosabb tudnivalókat a csatlakozáshoz!

Várlak a Hub-ban!

Már csak egy kattintásra vagy a belépéstől!

Válaszd ki a számodra legjobb módját, hogy milyen előfizetési lehetőséggel szeretnél a Szikrák közösségének kreatívan fejlődő tagja lenni. A lehetőségek: havidíj, féléves díj és pro hozzáférés havidíjjal. Olvasd el a GYIK részt is, hogy minden kérdésedre választ kapj.

Szikra tagság

6.990 Ft

/hó
Szikra tagság féléves díjjal

5.990 Ft

/hó

Fél évre fizetsz elő 35.940 Ft-ért, amely így 50%-kal kedvezményesebb a sima havi tagdíjnál!

Szikra tagság PRO hozzáféréssel

6.990 Ft

/hó

+44.900 Ft egyszeri díj

* Az egyszeri díjat az első havidíjjal együtt a beiratkozáskor fizeted. A következő hónapban már csak a havidíj kerül levonásra.

PRO hozzáférés féléves díjjal

5.990 Ft

/hó

Féléves előfizetés 35.940 Ft-ért + 44.900 Ft egyszeri díj

Kérdésed van?

GY.I.K.

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Miután megvásároltad a klubtagságot, azonnal bejutsz a Szikra Hub oldalra egy automatikus jelszóval, amit bármikor megváltoztathatsz. A Profilodban megtalálod a Tudásanyagokat, de kezdheted a böngészést a “Kezdd itt!” menüpontban is, ahol egy üdvözlő videó vár az összes hasznos tudnivalóval, és beléphetsz a Hub FB csoportjába is. Nagyon egyszerű lesz a weboldal használata és a tudásanyagok elérése. 

Kiválasztod az előfizetésed módját: havidíj vagy féléves díj. Ennek megfelelően kifizetéskor levonódik az összeg a megadott bankkártyádról. A következő automatikus fizetés pedig pontosan 1 hónap vagy fél év múlva történik. Mindezt napra pontosan nyomon tudod követni és bármikor módosítani tudod a Profilodból.

A nemzetközileg népszerű, megbízható és biztonságos  Stripe rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés. A pénztár oldalon meg kell adnod a bankkártyád adatait, amelyeket nem tárol a weboldal. A Stripe kezel minden adatot a fizetéssel kapcsolatban. További részletek az ÁSZF-ben.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a Profilodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online fizetési rendszer, a Stripe gondoskodik a tranzakciók biztonságáról és a vevők adatainak védelméről. Az adatok titkosított formában kerülnek tárolásra, amely a Stripe PCI-DSS szabványoknak megfelelően működik. A bankkártyád adatait nem tárolja a weboldal. Magyarországon is rengeteg webshop és weboldal használja, már Te is biztosan fizettél a Stripe-on keresztül, lévén az egyik legnépszerűbb nemzetközi fizetési rendszer.

A Szikra Hub oldalra belépve a menüben könnyen tudsz tájékozódni, akár csak egy könyv tartalomjegyzékében böngésznél. Érdemes a “Kezdd itt” aloldalt átnézned és megnézned az üdvözlő videót. Minden egyszerű és könnyen érthető valamint könnyen elérhető lesz.

Egyszerűen, egyetlen kattintással tudod bármikor módosítani vagy lemondani az előfizetésedet a Profilodba belépve, de az info@szikrahub.hu e-mail címre is küldhetsz módosítási vagy törlési kérést. 

Az előfizetéskor meg kell adnod egy felhasználónevet, a jelszó pedig automatikusan generálódik a fizetés után. Egyből beléptet a rendszer a Szikra Hub tanulói felületére. Megváltoztatni úgy tudod (ha akarod), hogy kérsz egy jelszóemlékeztetőt, aminek a segítségével Te magad adhatsz majd meg egy új jelszót.

Scroll to Top