Üdv a kurzusban, kezdd itt!

Szia! Most egy izgalmas önismereti utazás veszi kezdetét, ahol dolgozhatsz a szemléleteden, és ami a legjobb, hogy közben a saját tempódban fejlődhetsz.

Bármikor elkezdheted és folytathatod a kurzust, mivel ez egy saját időbeosztásra és autodidakta tanulásra épülő rendhagyó program, amelyben nincsenek oktatói ÉLŐ elemek, helyette mentorvideók, munkafüzetek, hanganyagok és érdekes kérdések, feladatok segítenek a haladásodban. A többi tőled függ… 🙂

Olvasd el a platformmal kapcsolatos ismereteket alul és indulhat az első téma: “Új úton a személyes márkaépítés birodalmába – indulás!“, amiből le tudod tölteni a munkafüztetet is!

Jó utat, hasznos időtöltést és közben feltöltődést is kívánok!

Évi

Néhány infó erről a kurzusplatformról:

Ne aggódj, nagyon egyszerűen fogod tudni használni a gyakorlatban ezt a platformot. Ahogy belekezdtél, minden egyértelmű lesz!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Az Énmárka új nézőpontból kurzus esetén nem lineáris sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel, hanem, ahogy jónak látod, mégis, én azt javaslom, hogy érdemes sorrendben haladni, hiszen nem véletlenül lett így felépítve. Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Az első fejezetnél megtalálod a kurzushoz tartozó munkafüzetet, amit érdemes letölteni, kinyomtatni és benne haladni, illetve javaslom, hogy használj egy saját füzetet is. Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, videót találsz a témához kapcsolódóan az “Anyagok” fülön. Érdemes minden leckénél ránézni, hátha vár ott valami meglepetés.

A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust. De ne halogass, inkább alakítsd úgy a napjaidat, hogy apró lépésekben haladj (pl. napi 1 lecke), de így legalább haladsz, mert a túl nagy falat elriaszthat és csak toporgás lesz belőle. Ráadásul a lassú, de rendszeres haladás a kreativitásodnak is nagyon jót tesz, mert hagysz időt bőven a leülepedésnek (inkubáció), valamint napi 30 perc könnyen beiktatható, megmarad a lelkesedés és ezáltal a dopamin hormon is termelődik (de erről majd bővebben a kurzusban)!

Találkozunk a kurzusban, amelyben egy rendhagyó, nem mindennapi önismereti utazás vár rád!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.

Scroll to Top