Belépés a "hátsó ajtón"

Kizárólag MEGHÍVOTTAK számára korlátozott ideig nyitva a kapu.

KORLÁTOZOTT IDEJŰ BELÉPÉS

Ha ezt az oldalt látod, soron kívül meghívtalak a Hub-ba!

Válaszd ki a számodra legjobb módját, hogy milyen előfizetési lehetőséggel szeretnél a Szikrák közösségének kreatívan fejlődő tagja lenni. Olvasd el a GYIK részt is, hogy minden kérdésedre választ kapj.

Ha tájékozódnál még, irány a Szikra hub főoldala. De ne feledd, a Hub most zárva van, csak itt, a hátsó ajtón keresztül tudsz csatlakozni jelenleg.

Szikra tagság

6.990 Ft

/hó
FÉL ÉVES SZIKRA TAGSÁG

5.990 Ft

/hó

Fél évre fizetsz elő 35.940 Ft-ért, így egy havi hozzáférést ajándékba kapsz.

PRO SZIKRA TAGSÁG

14.990 Ft

/hó

* A www.szikrakurzusok.hu oldalon tájékozódhatsz a Szikra kurzusokról, tematikáról, és azon az oldalon külön is megvásárolhatod bármelyiket. De PRO Szikra Hub tagsággal jobban megéri, hiszen töredék áron jutsz hozzá. 

FÉLÉVES PRO TAGSÁG

11.990 Ft

/hó

Fél évre fizetsz elő 71.940 Ft-ért, így egy havi hozzáférést ajándékba kapsz.

Kérdésed van?

GY.I.K.

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Miután megvásároltad a klubtagságot, azonnal bejutsz a Szikra Hub oldalra egy automatikus jelszóval, amit bármikor megváltoztathatsz. A Profilodban megtalálod a Tudásanyagokat, de kezdheted a böngészést a “Kezdd itt!” menüpontban is, ahol egy üdvözlő videó vár az összes hasznos tudnivalóval, és beléphetsz a Hub FB csoportjába is. Nagyon egyszerű lesz a weboldal használata és a tudásanyagok elérése. 

Kiválasztod az előfizetésed módját: havidíj vagy féléves díj. Ennek megfelelően kifizetéskor levonódik az összeg a megadott bankkártyádról. A következő automatikus fizetés pedig pontosan 1 hónap vagy fél év múlva történik. Mindezt napra pontosan nyomon tudod követni és bármikor módosítani tudod a Profilodból.

A Szikra tagságban hozzáférsz az összes tudásanyaghoz, teszthez, mentoranyaghoz, könyvesszenciához és kihíváshoz, amely így is rengeteg tudásanyag, szöveges audió, videó, letölthető pdf formátumokban.

A PRO tagság esetén pedig hozzáférést kapsz 11 db külön tematizált és önállóan felépített kurzushoz, amelyekhez saját munkafüzet, saját leckék és saját mentorvideók tartoznak, hogy alaposan végig tudj menni egy fejlődési íven egy-egy konkrét témában. A  kurzusokról a szikrakurzusok.hu oldalon találsz bővebb információkat.

A nemzetközileg népszerű, megbízható és biztonságos  Stripe rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés. A pénztár oldalon meg kell adnod a bankkártyád adatait, amelyeket nem tárol a weboldal. A Stripe kezel minden adatot a fizetéssel kapcsolatban. További részletek az ÁSZF-ben.

A PRO tagságban foglalt kurzusokhoz a Szikra Hub oldalon addig férsz hozzá, ameddig tag vagy. Ajánlott a fél éves tagságra előfizetni, hiszen ennyi idő elég feldolgozni akár az összeset, és ezáltal sokkal jobban megéri, mint a szikrakurzusok.hu oldalon egy-egy külön kurzusra előfizetni. Fél éves PRO tagság 71.900 Ft, miközben a kurzusok összértéke 200.900 Ft. Ha fél évre előfizetsz, és nem maradsz többet Hub tag vagy havi előfizetésre váltasz át,  a szikrakurzusok.hu oldalon is kapsz hozzáférést hozzájuk további egy évre!

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a Profilodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online fizetési rendszer, a Stripe gondoskodik a tranzakciók biztonságáról és a vevők adatainak védelméről. Az adatok titkosított formában kerülnek tárolásra, amely a Stripe PCI-DSS szabványoknak megfelelően működik. A bankkártyád adatait nem tárolja a weboldal. Magyarországon is rengeteg webshop és weboldal használja, már Te is biztosan fizettél a Stripe-on keresztül, lévén az egyik legnépszerűbb nemzetközi fizetési rendszer.

Egyszerűen, egyetlen kattintással tudod bármikor módosítani vagy lemondani az előfizetésedet a Profilodba belépve, de az info@szikrahub.hu e-mail címre is küldhetsz módosítási vagy törlési kérést. 

Az előfizetéskor meg kell adnod egy felhasználónevet, a jelszó pedig automatikusan generálódik a fizetés után. Egyből beléptet a rendszer a Szikra Hub tanulói felületére. Megváltoztatni úgy tudod (ha akarod), hogy kérsz egy jelszóemlékeztetőt, aminek a segítségével Te magad adhatsz majd meg egy új jelszót.

Scroll to Top