0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

FELÉPÍTÉS:

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Az Énmárka kurzus esetében nem lineáris, hanem tetszőleges sorrendben haladhatsz a témákkal és a leckékkel, vagyis azt a témát és leckét dolgozod fel egymás után, ahogy neked szimpatikus, én mégis arra bíztatlak, halad sorrendben. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust.

VIDEÓK:

Minden egyes témánál találsz egy mentorvideót, ahol mesélek az adott témában rád váró feladatokról, tennivalókról.

LETÖLTHETŐ TERVEZŐFÜZET

A legelső, üdvözlő fejezetben letöltheted a tervezőfüzetet, amelyben kényelmesen ki tudod dolgozni a leckék feladatait, segít a haladásban, rálátásban összegzésben, tervezésben, fejlődésben.

ANYAGOK FÜL

Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, feladatot, videót, hanganyagot, tehát valami kiegészítő meglepetést találsz a témához kapcsolódóan. Az “Anyagok” fület az oldal tetején találod.

HALADÁS A KURZUSBAN:

Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Találkozunk a kurzusban, amelyben egy rendhagyó, nem mindennapi önismereti utazás vár rád!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.

Scroll to Top