0. lépés – Nézz bele a kurzusba!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen a platform, ahol a kurzust végezni fogod, íme. A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre. Próbáld ki magad!

Bal oldalt láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. Ahogy megnyílik a kurzus 08.15-én bármelyiket, bármilyen sorrendben eléred. A Mind map online kurzus esetében nem szükséges szisztematikusan, lineáris sorrendben haladnod a leckékkel, bátran nyisd meg azt a témát, amelyik a legjobban érdekel. A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és az aktuális élethelyzetedre, problémádra megtalálod a megfelelő mind map-et. Sőt, időközben én is tovább fogom bővíteni a mind map-ek számát.

Minden egyes témánál találsz egy videós anyagot, ahol részletesen mesélek az adott mind map fajtáról és megtanítom neked, hogy használd jól az adott módszert.

Ha elvégzel egy témát vagy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő témára vagy leckére, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve.

Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Lesz olyan lecke is, ahol felül egy plusz fülként kiegészítő információkat és letölthető anyagokat találsz a témához kapcsolódóan. Ezt a cím alatt fogod találni.

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.

Scroll to Top