Üdv a kurzusban! Kezdd itt!

Már a startkövön állsz. Indulás!

Hamarosan egy olyan önfejlesztő kaland veszi kezdetét, ahol itinert kapsz a céljaid feltárásához és lendületet a megvalósításhoz, miközben a saját tempódban fejlődhetsz. Ha elolvastál, megnéztél és letöltöttél itt mindent és készen állsz belevágni a kalandba, akkor kattints a következő témára alul a gombbal vagy oldalt a felsorolásnál.

Az első és legfontosabb teendő, hogy nézd meg a videót és utána TÖLTSD LE a kurzushoz tartozó munkafüzetet itt alul.

Néhány infó erről a kurzusplatformról:

Ne aggódj, nagyon egyszerűen fogod tudni használni a gyakorlatban ezt a platformot. Ahogy belekezdtél, minden egyértelmű lesz!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. A Fenntartható lelkesedés kurzus esetén lineáris sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel, vagyis sorrendben, mert több információ is egymásra épül. Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

A lap tetején megtalálod az egyben letölthető munkafüzetet, érdemes letölteni, kinyomtatni és benne haladni, illetve javaslom, hogy használj egy saját füzetet is. Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, videót találsz a témához kapcsolódóan az “Anyagok” fülön. Több leckénél is vár ott valami meglepetés.

A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust. De ne halogass, inkább alakítsd úgy a napjaidat, hogy apró lépésekben haladj (pl. napi 1 lecke), de így legalább haladsz, mert a túl nagy falat elriaszthat és csak toporgás lesz belőle. Ráadásul a lassú, de rendszeres haladás a kreativitásodnak is nagyon jót tesz, mert hagysz időt bőven a leülepedésnek (inkubáció), valamint napi 30 perc könnyen beiktatható, megmarad a lelkesedés és ezáltal a dopamin hormon is termelődik (de erről majd bővebben a kurzusban)!

Kérdés esetén először nézd meg a GY.I.K. menüpontot, hátha megválaszoltam már. 🙂

Találkozunk a kurzus fejezetnyitó videóinál!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.

Scroll to Top