Growth Mindset tudásanyag-csomag

Nyilvános előadás-sorozat

Bármikor megnézhető

8 online előadás

205 perc videó

Segédanyagok

GROWTH MINDSET

Válts fejlődési szemléletmódra!

Hogyan birkózz meg a kihívásokkal és változtass a szemléleteden, hogy teljesebb életet élj?  Hogyan kezeld a kudarcokat, és hogyan fordítsd előnyödre a változásokat mind személyes, mind szakmai területen?  Ha ezek a kérdések megmozgatnak, akkor itt az ideje, hogy megismerd a Growth Mindset-et.

Ebből a tudásanyag-csomagból megismerheted azt a forradalmi szemléletmódot, amely képes átalakítani a fejlődési folyamatodat, javítani a kapcsolataidat, és elősegíteni a szakmai előmeneteledet. Ez a videós előadás-sorozat egyedi betekintést nyújt abba, hogyan változtathatod meg a kihívásokhoz, kudarcokhoz és sikerhez való hozzáállásodat, ösztönözve a folyamatos fejlődést és tanulást.

A Growth Mindset előadás-sorozat egy önismereti fókuszú rendhagyó képzés, amely arra ösztönöz, hogy újraértékeld a hozzáállásodat a tanuláshoz, a kihívásokhoz, a sikerhez és a kudarchoz.

1.

SZEMLÉLETVÁLTOZÁS

Megismered a growth mindset hatását a személyes fejlődésedre. Ezáltal képessé válsz arra, hogy a kihívásokat és kudarcokat növekedési lehetőségként fogd fel, ami hozzájárul az önbizalmad növekedéséhez és a céljaid eléréséhez.

2.

HATÉKONYABB KOMMUNIKÁCIÓ

Megtanulod, hogyan alkalmazhatod a growth mindsetet a mindennapi kommunikációdban, ami lehetővé teszi, hogy nyitottabban és hatékonyabban fejezd ki magad, és mélyebb kapcsolatokat építhess ki másokkal.

3.

KAPCSOLATOK JAVÍTÁSA

Az előadások segítenek megérteni, hogyan javíthatja a growth mindset a kapcsolataidat, elősegítve a nyitottabb és támogatóbb kommunikációt, ami erősebbé teszi a személyes és munkahelyi kötelékeke

4.

KIHÍVÁSOK KEZELÉSE

A bemutatásra kerülő stratégiák segítenek abban, hogy hatékonyabban kezeld a nehézségeket, és erősebben állj fel a kihívások után, felvértezve téged a jövőbeli akadályok leküzdésére.

5.

ÖNISMERETI FEJLŐDÉS

Az előadások során tapasztalt rendhagyó önismereti munka lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd saját belső motivációidat, erősségeidet és fejlesztendő területeidet, ami alapvető lépés a személyes növekedés felé.

6.

HOSSZÚ TÁVÚ STRATÉGIA

Nemcsak azonnali technikákat és gyakorlatokat kapsz a kezedbe, hanem hosszú távú stratégiákat is, amelyek segítenek fenntartani a growth mindsetet, támogatva ezzel a folyamatos személyes és szakmai fejlődésedet.

Carol S. Dweck

Az előadás-sorozat videós kurzusain Carol Dweck, a Stanford pszichológia professzorának kutatásaiból és könyvéből is merítek, hogy minél hitelesebben ismerhesd meg a a fejlődési szemléletmód lényegét, és bemutatom, hogyan alkalmazhatod azt a mindennapokban.

Kinek hasznos ez a tudásanyag-csomag?

Sajátítsd el a Growth Mindset -et!

Milyen témákban fejlődhetsz az előadás-sorozatból?

Nyisd ki a témákat és tudj meg többet!

Ismerd meg a növekedési szemlélet alapjait, amely segít átformálni a hozzáállásodat a tanuláshoz és a fejlődéshez. Megmutatom, hogyan változtathatod meg az életedet a kitartás és a pozitív gondolkodás erejével.

 

 

Fedezzük fel együtt, hogy a siker és a kudarc hogyan áll szoros kapcsolatban a növekedési szemléletmóddal, és tanuljuk meg, hogyan kezelhetjük őket úgy, hogy építő jellegűek legyenek.

 

Tárjuk fel, hogyan segíthet a growth mindset átlendíteni a nehéz időszakokon, és hogyan építhetünk fel egy erősebb, rugalmasabb én-t a kihívásokból tanulva. Eddzük meg a mentális állóképességünket.

 

Megismered, hogyan hat pozitívan a growth mindset a személyes kapcsolatainkra, elősegítve az egészséges kommunikációt és a kölcsönös fejlődést.

 
 

A growth mindset és a rögzült szemlélet különböző módon határozhatja meg a gyermeknevelési stílusokat és a gyerekek fejlődését. Az előadás során elmélyülünk ezekben a témákban, és konkrét technikákat és módszereket is megvizsgálunk, amelyek segítségével hatékonyabban tudjuk támogatni gyermekünk növekedését, önbizalmát és sikerét a különböző életszakaszaiban. Megnézzük, hogy a growth mindset hogyan változtathatja meg a szülői hozzáállást, és hogyan segíthet abban, hogy gyerekeink boldogabbak, magabiztosabbak és kitartóbbak legyenek az élet kihívásaival szemben.

Fedezd fel, hogy a growth mindset miként segít neked a szakmai előrehaladásban, az új készségek elsajátításában, és a kihívások leküzdésében.

 
 
 
 

Nézzük meg, hogyan ismerhetjük fel és győzhetjük le azokat a belső akadályokat, amelyek gátolják a növekedésünket, és hogyan használhatjuk a growth mindsetet, mint eszközt az önszabotázs legyőzésére.

 
 
 
 
 

Nézzük meg, hogyan ismerhetjük fel és győzhetjük le azokat a belső akadályokat, amelyek gátolják a növekedésünket, és hogyan használhatjuk a growth mindsetet, mint eszközt az önszabotázs legyőzésére.

 
 
 
 
 
 

Komplex szemléletváltó csomag

BÓNUSZ: 22 oldalas munkafüzet

Az előadás-sorozat témaköreihez kapcsolódó  gondolatébresztő kérdések mentén rugalmasan alakíthatod fejlődésivé a szemléletmódodat.

#szikra

Az előadás-sorozat vezetője

A Szikra Media (magazin, kurzusok, hub) alapítója vagyok és minden projektemmel a kreatív szemléletmódot népszerűsítem már 12 éve. Egy könyv, több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról – ami nem rajzkészség, hanem mentális energia, egyfajta életfelfogás. Ez a lelkes, kíváncsi tudásvágy összpontosul a szikrákban, amiket te is továbbszórhatsz.

Itt mindent megtudhatsz rólam: evaszlafkai.hu

Kommunikációs szakember, kreatív mindset tréner

Helyszín

A saját mobilod vagy laptopod

Segédanyagok

Letölthető és kitölthető munkalapok az előadásokhoz

Videók

Hozzáférés az előadás-sorozat összes felvételéhez.

A csomag díja

24.900 Ft helyett

Előadások: 2.990 Ft/előadás

9.900 Ft

A vásárlást követően letöltheted a virtuális belépődet, amelyben  megtalálod az előadás-sorozatról készült videók hozzáférésének linkjét. A link a Hub egyik titkosított felületére vezet, ahol eléred az összes videót. A megvásárlástól számítva minimum 3 hónapig elérhetőek lesznek számodra a videók. A Hub oldalára úgy fogsz belépni, mint a tagok, vagyis a vásárlás során megadott e-mail címeddel és egy automatikusan generált jelszóval, amit utólag megváltoztathatsz.

HA MÉG AKTUÁLIS AZ ÉLŐ ESEMÉNY. Az eseményeken való részvétel egy lehetőség, nem kötelező. Miután  a “Kérem az előadás-csomagot” gombra kattintva megvásároltad a hozzáférést az előadás- sorozathoz, megkapod a virtuális belépődet (e-mailen és a profilodban is). Ebben a dokumentumban találod a Szikra Zoom termébe való belépés linkjét, jelszavát (ahol zajlik majd a workshop és a coaching), valamint az előadás-sorozat videós hozzáférésének linkjét és jelszavát is ebben a dokumentumban találod.

A nemzetközileg népszerű, megbízható és biztonságos  Stripe rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés. A pénztár oldalon meg kell adnod a bankkártyád adatait, amelyeket nem tárol a weboldal. A Stripe kezel minden adatot a fizetéssel kapcsolatban. Magyarországon is rengeteg webshop és weboldal használja, már Te is biztosan fizettél a Stripe-on keresztül, lévén az egyik legnépszerűbb nemzetközi fizetési rendszer. További részletek az ÁSZF-ben.

Gyere a szikrahub.hu főoldalra és válassz a havi vagy féléves Szikra Hub tagság közül. Ezután nemcsak könnyedén regisztrálhatsz ingyenesen az élő eseményekre, de több száz tudásanyagból válogathatsz és fejlődhetsz a Hub-on belül.

Kérdésed van?

Kapcsolat

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Scroll to Top