GY.I.K.

Ismerd meg a HUB néhány fontos kérdését és válaszát.

Kérdésed van?

GY.I.K.

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Miután megvásároltad a klubtagságot, azonnal bejutsz a Szikra Hub oldalra egy automatikus jelszóval, amit bármikor megváltoztathatsz. A Profilodban megtalálod a Tudásanyagokat, de kezdheted a böngészést a “Kezdd itt!” menüpontban is, ahol egy üdvözlő videó vár az összes hasznos tudnivalóval, és beléphetsz a Hub FB csoportjába is. Nagyon egyszerű lesz a weboldal használata és a tudásanyagok elérése. Érdemes majd kitöltened a SPARK tesztet, ami segít egy egyéni haladási tervet összeállítani, hogy számodra a legjobb módon tudj fejlődni a Hub-ban. Tagként bármikor ki és be tudsz lépni az oldalra. Új tagok pedig csak pár havonta tudnak csatlakozni a Hubhoz.

Kiválasztod az előfizetésed módját: havidíj vagy féléves díj. Ennek megfelelően kifizetéskor levonódik az összeg a megadott bankkártyádról. A következő automatikus fizetés pedig pontosan 1 hónap vagy fél év múlva történik. Mindezt napra pontosan nyomon tudod követni és bármikor módosítani tudod a Profilodból.

A nemzetközileg népszerű, megbízható és biztonságos  Stripe rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés. A pénztár oldalon meg kell adnod a bankkártyád adatait, amelyeket nem tárol a weboldal. A Stripe kezel minden adatot a fizetéssel kapcsolatban. További részletek az ÁSZF-ben.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a Profilodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online fizetési rendszer, a Stripe gondoskodik a tranzakciók biztonságáról és a vevők adatainak védelméről. Az adatok titkosított formában kerülnek tárolásra, amely a Stripe PCI-DSS szabványoknak megfelelően működik. A bankkártyád adatait nem tárolja a weboldal. Magyarországon is rengeteg webshop és weboldal használja, már Te is biztosan fizettél a Stripe-on keresztül, lévén az egyik legnépszerűbb nemzetközi fizetési rendszer.

A Szikra Hub oldalra belépve a menüben könnyen tudsz tájékozódni, akár csak egy könyv tartalomjegyzékében böngésznél. Érdemes a “Kezdd itt” aloldalt átnézned és megnézned az üdvözlő videót. Minden egyszerű és könnyen érthető valamint könnyen elérhető lesz.

Egyszerűen, egyetlen kattintással tudod bármikor módosítani vagy lemondani az előfizetésedet a Profilodba belépve, de az info@szikrahub.hu e-mail címre is küldhetsz módosítási vagy törlési kérést. 

Az előfizetéskor meg kell adnod egy felhasználónevet, a jelszó pedig automatikusan generálódik a fizetés után. Egyből beléptet a rendszer a Szikra Hub tanulói felületére. Megváltoztatni úgy tudod (ha akarod), hogy kérsz egy jelszóemlékeztetőt, aminek a segítségével Te magad adhatsz majd meg egy új jelszót.

Scroll to Top