Personal Branding Canvas workshop

Elérhető a felvétel.

Már elérhető a felvétel!

Personal Branding
Canvas workshop

A Personal Branding Canvas egy vizuális eszköz, amely átfogó képet nyújt a személyes márkád kulcsfontosságú elemeiről, segítve téged abban, hogy tisztábban lásd értékeidet, célközönségedet, üzenetedet és csatornáidat. A workshopon lépésről lépésre végigvezetlek a Canvas kitöltésén, hogy képes legyél kiaknázni annak potenciálját.

A workshop segítségével felfedezheted és tudatosíthatod azokat az egyedi értékeket és erősségeket, amelyek megkülönböztetnek a versenytársaidtól, és meghatározhatod, hogyan kommunikálj célzottan és hatékonyan a célközönséged felé.

Időpont

Bármikor

Helyszín

Bárhol

Segédanyag

Letölthető és kitölthető Personal Branding Canvas munkalap

Felvétel

Hozzáférés az eseményről készült felvételhez.

Használd ezt a rendhagyó iránytűt stratégiai eszközként, hogy erős, hiteles és meggyőző személyes márkát építhess, amely segíti a hosszú távú céljaid sikeres elérését.

1.

CÉLZOTTABBAN KOMMUNIKÁLHATSZ

A Canvas révén egyértelműen meghatározhatod, kinek és milyen üzenetekkel szeretnél megjelenni, ezáltal növelve az üzeneted hatékonyságát.

2.

Rendhagyó módszert próbálhatsz ki

Ez a vizuális eszköz a személyes márkád megalkotásának és finomításának rendhagyó formája. Egy térképet és iránytűt alkothatsz magadnak az erős személyes márkád építéséhez.

3.

Tovább fejlődik az önismereted

A Personal Branding Canvas alkalmazásával mélyreható önismereti munkát végezhetsz, ami segít felfedezni saját erősségeidet, szenvedélyeidet és egyedi értékajánlatodat.

4.

Hosszú távra tervezhetsz

A Personal Branding Canvas nemcsak a jelenlegi helyzeted elemzésére és a jelenlegi márkád megformálására szolgál, hanem olyan hosszú távú célkitűzéseid meghatározására is, amelyek elősegítik személyes és szakmai fejlődésedet.

5.

FELFEDEZHETED AZ EGYEDISÉGEDET

Megismerheted, hogyan emelkedj ki a versenytársaid közül, kihasználva azokat az egyedi képességeidet és erősségeidet, amelyek igazán megkülönböztetnek.

6.

TUDATOSABBAN TERVEZHETSZ

Szeretnéd tudatosan alakítani karrieredet a saját értékeid és céljaid mentén? Ez a tudatos tervezés és célkitűzés kiváló lehetőséget biztosít a folyamatos tanulásra és növekedésre, ami kulcsfontosságú a siker eléréséhez.

Kinek hasznos a workshop?

Bárkinek, aki szeretné felfedezni vagy újra alakítani a személyes márkáját, és egy gyakorlatias, hatékony és egyszerűen feldolgozható megközelítést keres: művészek, szakemberek, vállalkozók, startupperek, menedzserek, influencerek, diákok stb.

Hasznos azok számára is, akik a “személyes megerősítés” területén tevékenykednek, mint például karrier coachok, PR szakemberek, közösségi média menedzserek,  marketingszakemberek stb., akiknek gyakorlati módszerre van szükségük ügyfeleik segítéséhez.

#szikra

A workshop vezetője

A Szikra Media (magazin, kurzusok, hub) alapítója vagyok és minden projektemmel a kreatív szemléletmódot népszerűsítem már 12 éve. Egy könyv, több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról – ami nem rajzkészség, hanem mentális energia, egyfajta életfelfogás. Ez a lelkes, kíváncsi tudásvágy összpontosul a szikrákban, amiket te is továbbszórhatsz.

Itt mindent megtudhatsz rólam: evaszlafkai.hu

Kommunikációs szakember, kreatív mindset tréner

Nézd meg a workshop felvételét!

A jelszót a workshop felvételének megvásárlása után kapod meg e-mailben illetve a fiókodban.

Részvételi díj

3.000 Ft

Miután  az “Érdekel a workshop” gombra kattintva megvásároltad a hozzáférést, megkapod a workshop felvételének megtekintéséhez szükséges jelszavadat (e-mailen és a profilodban is), illetve a letölthető munkalapot.

A nemzetközileg népszerű, megbízható és biztonságos  Stripe rendszerén keresztül történik a bankkártyás fizetés. A pénztár oldalon meg kell adnod a bankkártyád adatait, amelyeket nem tárol a weboldal. A Stripe kezel minden adatot a fizetéssel kapcsolatban. Magyarországon is rengeteg webshop és weboldal használja, már Te is biztosan fizettél a Stripe-on keresztül, lévén az egyik legnépszerűbb nemzetközi fizetési rendszer. További részletek az ÁSZF-ben.

Gyere a szikrahub.hu főoldalra és válassz a havi vagy féléves Szikra Hub tagság közül. Ezután nemcsak könnyedén regisztrálhatsz ingyenesen a workshopra, de több száz tudásanyagból válogathatsz és fejlődhetsz a Hub-on belül.

Kérdésed van?

Kapcsolat

Ha további kérdésed van, írj az info@szikrahub.hu címre.

Scroll to Top