Üdv a kurzusban, kezdd itt!

Már a startkövön állsz. Indulás!

Mától egy izgalmas IDŐutazás veszi kezdetét, ahol megformálhatod az időhöz kapcsolódó szemléletedet, hasznos technikákat sajátíthatsz el, megismerhetsz rendhagyó időmenedzsment hack-eket, produktivitási stratégiákat és ami a legjobb, hogy közben a saját tempódban fejlődhetsz. Ha elolvastál, megnéztél és letöltöttél itt mindent és készen állsz belevágni a kalandba, akkor kattints a következő témára alul a gombbal vagy oldalt a felsorolásnál. Mindig érdemes fejezetnyitó témával kezdened, mivel itt találod a mentorvideót, és csak utána kattints a témákhoz tartozó leckékre.

Két fontos teendőd van indulás előtt:

  1. Az első és legfontosabb teendő, hogy nézd meg a videót.
  2. Utána pedig TÖLTSD LE a kurzushoz tartozó munkafüzetet itt alul vagy fent az “Anyagok” fülre kattintva.

Jó utat, önfejlesztést, önfelfedezést kívánok!

Néhány infó erről a kurzusplatformról:

Ne aggódj, nagyon egyszerűen fogod tudni használni a gyakorlatban ezt a platformot. Ahogy belekezdtél, minden egyértelmű lesz!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Bal oldalt (mobilról nézve a bal felső hamburger menüre kattintva) láthatod a különböző témákat, azon belül is a színes pöttyre kattintva az altémákat. A Hatékonyabb énem kurzus esetén nem lineáris sorrendben haladsz majd a témákkal és a leckékkel, hanem, ahogy jónak látod, mégis, én azt javaslom, hogy érdemes sorrendben haladni, hiszen nem véletlenül lett így felépítve. Ha elvégzel egy leckét, akkor rá tudsz nyomni a következő leckére vagy témára, és egy időegyenesen is látod a haladásodat lépésekre bontva és százalékokban kifejezve. Ha elvégeztél egy témát, vagyis az összes hozzá tartozó leckét végigcsináltad, nyomj a KÉSZEN VAGYOK gombra és a rendszer ezennel frissíti a haladásodat és az adott témát elvégzettnek tekinti.

Az Anyagok fülön megtalálod az egyben letölthető munkafüzetet, érdemes letölteni, kinyomtatni és benne haladni, illetve javaslom, hogy használj egy saját füzetet is. Számos leckénél kiegészítő anyagokat, információkat, videót találsz a témához kapcsolódóan az “Anyagok” fülön. Több leckénél is vár ott valami meglepetés.

A kurzus anyaga legalább egy éven keresztül nyitva áll számodra a megvásárlásától kezdve, így bármikor vissza tudsz térni, és tudod folytatni a kurzust. De ne halogass, inkább alakítsd úgy a napjaidat, hogy apró lépésekben haladj (pl. napi 1 lecke), de így legalább haladsz, mert a túl nagy falat elriaszthat és csak toporgás lesz belőle. Ráadásul a lassú, de rendszeres haladás a kreativitásodnak is nagyon jót tesz, mert hagysz időt bőven a leülepedésnek (inkubáció), valamint napi 30 perc könnyen beiktatható, megmarad a lelkesedés és ezáltal a dopamin hormon is termelődik (de erről majd bővebben a kurzusban)!

Találkozunk a kurzus fejezetnyitó videóinál!

Profilom

A menüben elérhető PROFILOM menüpont alatt is nyomon tudod követni és folytatni tudod a megkezdett kurzust onnan, ahol abbahagytad.

Töltsd le a munkafüzetet!

 

IDE KATTINTVA töltheted le a kurzushoz tartozó munkafüzetet.

 

Scroll to Top