Élj kreatívan! szemléletformáló program 6 lépésben

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 900,00 Ft
Kezdj hozzá
Ez a tudásanyag jelenleg zárva van

Még nem iratkoztál be a kurzusra!

Kurzus leírás

EZ EGY SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM, EGYFAJTA KREATIVITÁS ONLINE KURZUS, AMELYBEN NEMZETKÖZI SZAKEMBEREK MÓDSZEREIT PRÓBÁLJUK KI A GYAKORLATBAN, JÁTÉKOS FELADATOKON KERESZTÜL, HOGY FELSZABADÍTSD MAGADBAN A SAJÁT KREATÍV ERŐFORRÁSAIDAT.

Szeretnél különféle nézőpontokból rálátni az életedre és felszabadítani a benned rejlő kreatív potenciált? Ez egy rendhagyó, szemléletformáló program, amely során nemzetközi szakemberek és a Szikrák inspiráló módszereit próbálhatod ki a gyakorlatban néha játékos, máskor pedig mély, de mindig elgondolkodtató feladatokon keresztül. A folyamat során azt veszed majd észre, hogy valami elkezd változni az életedben… a hangulatod, a hozzáállásod, a munkamorálod, az életkedved, a lehetőségeid, de legfőképp a nézőpontod!

A kurzus az Élj kreatívan! könyv tematikáját követi.

Ennek a kurzusnak az egyetlen célja az, hogy feltérképezd az utat az egyedi és elégedett önmagadhoz, és a saját kreatív térképeddel vágj bele a szemléleted átformálásába. 

Kíváncsi vagy? Vágj bele!

12 oldalas munkafüzet

haladáskövető sikerlap

8 mentor videó

7 szakmai audió

30 kreatív feladat

Légy kíváncsi!

Hozd ki magadból a kíváncsi, kreatív
énedet!

A kreativitás a 21. század túlélőkészsége. Változékony, bizonytalan, komplex, gyors világban élsz. Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudj a mozgásban lévő körülményekhez, meglásd a lehetőségeket, újszerű megközelítéseket alkalmazz, önmotiváltan haladj a céljaiddal, alkalmazkodni tudj a megváltozott feltételekhez és a változással szembeni félelmed ellenére elégedetten élj, a kreatív szemléletmód egy fontos muníció. 

Mindannyian kreatívak vagyunk, csak másképp. A kreativitáshoz rugalmas hozzáállás és kíváncsi tudásvágy kell, hogy olyan nézőpontból lásd a világot, és benne önmagadat, amely kiszélesíti az életteredet, bővíti a lehetőségeidet, megnöveli az életenergiádat, elégedettebbé teszi az életedet!  Ez a kreatív látásmód előhozható akár ezzel a szemléletváltó programmal, amely kihozhatja belőled azt a felvillanyozó mentális energiát, amit kreativitásnak hívunk.

Gondolatbuborék

Ezekben a feladattípusokban leginkább az emlékeknek és az elmélkedésnek jut a főszerep . Ezeket a leckéket érdemes egy kicsit érlelni magadban, mielőtt nekiugrasz a válasznak.

Heti kihívás

Minden fejezetet egy feladattal, és ahhoz kapcsolódóan egy 7 napos kihívással kezdesz, amely során új színeidet fedezheted fel.

Módszertan

A módszertan leckékben különféle kreatív módszereket, elismert szakemberek technikáit ismerheted meg, gyakorolhatod be és viheted magaddal a munkádba vagy az életed bármely területére.

Alkotótér

Ennek a típusú feladatnak a középpontjában az alkotásra nyílik lehetőség. Nyugi, nem szükséges hozzá kézügyesség, csupán lelkes hozzáállás, és főként papír, ceruza.

Nézőpont

Beszélgetéseket hallgathatsz az adott fejezet témájáról különféle szakemberekkel. A leckék célja, hogy megismerj különféle nézőpontokat az adott témáról, hiszen a kreativitás is sokszínűen értelmezhető.

Bátorságpróba

Az elmélkedések után eljön a tettek ideje, amikor elmerészkedhetsz a komfortzónád peremére, és ha elég bátor vagy, átlépheted. Csak rajtad múlik, mit hozol ki a leckékből.

Kinek szól ez a kurzus?

Te is megtapasztalhatod, hogy ...​

Tudásanyag tartalom

Összes kiniytása
Scroll to Top