Kreatív AI eszköztár – Lehetőségek és ChatGPT

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
44 900,00 Ft
Kezdj hozzá

Leírás

SZERETNÉD, HOGY SOKKAL HATÉKONYABBÁ VÁLJON AZ ONLINE JELENLÉTED?
SZERETNÉD, HA 15 PERC ALATT KÉSZÜLNE EL A KÖVETKEZŐ BLOGPOSZTOD, FB HIRDETÉSED VAGY A HÍRLEVELED?
MÁR HASZNÁLTAD A CHATGPT-T, DE ÚGY ÉRZED, HOGY MÉG NEM TUDOD KIHASZNÁLNI A LEHETŐSÉGEIT?

Fedezd fel, hogyan használhatod ki az AI-ban rejlő kreatív lehetőségeket és legyél 200%-kal hatékonyabb bármilyen téren! A kurzus rendhagyó lehetőséget és eszközöket kínál, amely segít a projektjeid hatékonyabb lebonyolításában, ötletek generálásában, céljaid elérésében, tanulásban, önmegvalósításban. Azonnal alkalmazható hasznos tudást és rengeteg promp-ot kapsz, hogyan hatékonyan tudd használni a ChatGPT-t bármilyen téren és felkészülj a 21. század kihívásaira.

A ChatGPT-nek 5 nap kellett, hogy elérje az egymillió felhasználós mérföldkövet, és 2 hónap, hogy 100 millióan használják. Utóbbihoz a TikToknak 9 hónap, a Facebooknak 4,5 év, az Airbnbnek 8 év, a Netflixnek pedig 10 év kellett. Ebből is látszik, milyen brutál népszerű platformról van szó. Te se maradj ki, de tanuld meg eredményesen használni!

Azt gondolod, hogy téged nem érint? Ha nem most, de heteken vagy maximum pár hónapon belül nagyon is fog, tehát inkább készülj fel. A “Kreatív AI eszköztár” kurzusban elsajátítható ismeretek után úgy érzed majd, mintha lenne egy klassz mentorod vagy asszisztensed, aki segít az üzleti és személyes projektjeid hatékonyabb lebonyolításában. Töredék idő alatt készítheted el a segítségével a havi tartalomterveidet, az ebook vázlatodat, a sales oldalad struktúráját, a hírlevélsorozatod gerincét vagy épp a social hirdetéseidet, de sokkal gyorsabban tanulhatsz is általa… és ez csak a jéghegy csúcsa. 

Tudásanyag tartalom

Összes kiniytása
Scroll to Top