Énmárkaépítés új nézőpontokból

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 900,00 Ft
Kezdj hozzá
Ez a tudásanyag jelenleg zárva van

Vajon jó úton indultál el az új szakmád vagy vállalkozásod felé, netán még csak most érlelődik benned a gondolat az elindulásról, váltásról? Esetleg több területen mozogsz egyszerre és jól jönne egy karrieriránytű? Ez a kurzus megmutatja az önazonos irányt mind az újrakezdőknek, a karrierváltóknak, mind a több területen tevékenykedő kalandor multipotenciálisoknak, és mindazoknak hasznos tudásanyag van benne, akik számára fontos az önismeret és az önfejlesztés.

Az énmárkánk egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk, amikor kilépünk a szobából”- mondja Jeff Bezos, az Amazon alapítója. Rólad vajon mit mondanak mások? Hitelesen, önazonosan tudod képviselni magad, illetve egyezik-e vajon ez a kép azzal, ami az emberekben (partnerekben, ügyfelekben, munkatársakban) kialakul rólad?

Mindennek az alapja a kellő önismeret: egyedi értékeid, erőforrásaid, személyiséged megismerése, értékrended feltárása és megfelelő megjelenítése, küldetésnyilatkozatod és az életcélod megfogalmazása, majd a következetes építkezés mindebből. Így leszel hiteles és megkülönböztethető, valamint ennek az elsajátítható tudásanyagnak a birtokában fogod tudni, hogy milyen ajtókon érdemes belépned, és milyen lehetőségek nem szólnak neked. Ezáltal jobban tudod majd kiaknázni az erőforrásaid, beosztani az időd, a megfelelőket választani a rendelkezésre álló rengeteg választási lehetőség közül, valamint fókuszáltabban haladhatsz a céljaid felé.

Személyes márkát nem csak az építhet, aki vállalkozó, terméke vagy szolgáltatása van, hanem az is, aki szeretne önazonosan kommunikálni a külvilág felé, szeretné, hogy mások azt értsék a megnyilvánulási alatt, amit valóban el szeretne mondani, meg szeretne mutatni.

ÉNMÁRKÁJA MINDENKINEK VAN. ISMERD MEG ÉS HASZNÁLD JÓL!

Tudásanyag tartalom

Összes kiniytása
Scroll to Top