Fenntartható lelkesedés – motiváció, célok, energia

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
15 900,00 Ft
Kezdj hozzá
Ez a tudásanyag jelenleg zárva van

Leírás

Miként találd meg az érdeklődési területeidnek megfelelő célokat? Hogyan tartsd fent a lelkesedésedet? Miből meríts energiát a hétköznapokban? Milyen triggerekkel idézeheted elő a siker érzését? Hogyan alkalmazkodj ehhez a bizonytalan és folyamatosan változó VUCA világhoz? Többek között ezekben a válaszokban segít ez az egyedülálló kurzus.

Lelkesedés nélkül nem érhetjük el a céljainkat. Ha az érdeklődésünket már felkeltette valami, akkor onnan egy izgalmas és örömhormon-lökettel kísért út vezet a lelkesedésig és azon keresztül a célunk eléréshez. Ha megfelelően hangoljuk össze a belső hajtóerőinket és jól vesszük az akadályokat, akkor izgalmas, érdekes, lehetőségektől tobzódó, kreatív életet élhetünk. Bizony, még ebben a VUCA világban is, amiben meg kell tanulnunk szörfölni a változás-hullámokon, ha nem akarunk “belefulladni” az ingertengerbe.

A kurzus során végigmész az érdeklődési területeiden alapuló célok meghatározásán, megismered, hogyan tartsd mozgásban az energiáidat és irányítsd őket a megfelelő mederbe, hogy egyre közelebb kerülj a vágyott életedhez.

Útközben megtanulsz nemet mondani – és igent is, amikor az szükséges -, felállítod az önazonos kereteidet és gyakorold a kitartást, miközben rengeteg kreatív life-hack stratégiát sajátítasz el. Mindezt azért, hogy a 21. századra jellemző változás-cunami ellenére motiváltan haladhass az önazonos céljaid felé és élvezd is a folyamatot. Minden segítséget megkapsz hozzá ebben a rendhagyó kurzusban, a többi már rajtad múlik. Készen állsz?

Ha te is beleteszed az energiát, egy nagyon hasznos térképet és unikum tudást kapsz a kezedbe a céljaid eléréshez! Rajta, vágj bele most, indítsd be és tarts lendületben a rakétákat! Szörfdeszkára fel!

Scroll to Top