Hatékonyabb énem – időmenedzsment másként

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tudásanyag jelenleg zárva van

Leírás

TE IS SZERETNÉD JOBBAN KÉZBEN TARTANI AZ EGYRE ÉRTÉKESEBB IDŐDET?

Biztosan te is sokszor érzed úgy, hogy az idő kevés, és nem tudsz mindent elvégezni, amit szeretnél. Talán az életednek olyan területei is vannak, amikre szeretnél több időt szánni, de valahogy mindig az utolsó pillanatra hagyod őket. A rendhagyó időmenedzsment kurzusunk segítségével azonban megismerheted azokat az eszközöket és technikákat, amelyekkel hatékonyabban tudsz gazdálkodni az időddel és végre megismerheted a hatékonyabb énedet!  Ez a kurzus igazi varázsdoboz lesz számodra, amely átformálja az idődhöz és az energiáid felhasználásához fűződő viszonyodat.

Sajátíts el olyan izgalmas technikákat és mindsetet, amelyekre nemzetközi produktivitás szakemberek is esküsznek, valamint oszd be úgy az idődet és az energiáidat, hogy meg tudd teremteni a munka-magánélet egyensúlyát. Mindezt egyetlen kurzusban, egy rendhagyó módszertanon keresztül.

ISMERJ MEG ÚJ MEGKÖZELÍTÉSEKET AZ IDŐMENEDZSMENTBEN!

Hogyan oszd be sikeresen az idődet, energiáidat és kezeld jól a stresszt? Milyen szokásokat kerülnek, illetve milyen gondolkodásmódot használnak a hatékony emberek? Hogyan fedezd fel produktív, lelkes és elégedett énedet a feladatok sűrűjében? Olyan módszereket és megközelítéseket ismerhetsz meg rövid idő alatt, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbnak érezheted magad.

A kurzus során megvizsgálod az időhöz való viszonyodat és a szerepeidet, felméred, hol úszik el az energiád, megismersz kreatív problémamegoldó technikákat, beazonosítod az időcsapdáidat, heti-, havi-, éves tervezési módszereket, napi life-hackeket, felméred a rezilienciaszintedet és stresszkezelő technikákat is beépíthetsz a napi rutinodba. Ráadásul megtudod, miként szabadíthatod fel az örömhormonokat a mindennapjaidban, hogy motiváltabb, lelkesebb és ezáltal hatékonyabb legyél.

Ezt a tudásanyagot ebben a rendhagyó formában sehol nem találod meg, csak ebben a kurzusban. Egyedi tudást kapsz és újszerű rálátást a produktivitásodra. Neked szól ez a kurzus, ha még keresed a hatékonyabb énedet!

Scroll to Top