Kreatív eszköztár – TOP10 nemzetközi módszer

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
15 900,00 Ft
Kezdj hozzá
Ez a tudásanyag jelenleg zárva van

Leírás

Sajátíts el olyan gondolkodási módszereket, amelyekre világhírű out-of-the-box szemléletű szakemberek esküsznek, mint Edward de Bono, Csíkszentmihályi Mihály vagy épp Walt Disney.

A VILÁG LEGKREATÍVABB ELMÉITŐL LESHETSZ EL MÓDSZEREKET!

Meríts abból a gondolatmenetből, ahogy Walt Disney megalkotta a világ legismertebb mesefiguráit. Tanulj egy nézőpontvált technikát a világhírű pszichológustól, Edward De Bono-tól, akinek nemzetközi sikerű munkássága a több tucat országban, több száz iskolában oktatott és vállalatnál alkalmazott párhuzamos gondolkodásban rejlett. Válj hatékonyabbá a flow által, amelyet a neves Csíkszentmihályi Mihály kutatott egész életében. Használd a Stanford Egyetemről induló és mára világszerte népszerűvé vált design thinking módszert bármilyen folyamat megvalósításához. Találj ki pár perc alatt több tucat kreatív ötletet a reklámguru Alex Osborn brainstorming módszereinek segítségével. Láss át és oldj meg komplex problémákat Tony Buzan Mind map-jével.

Olyan módszereket ismerhetsz meg ebből a kurzusból, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbá, kreatívabbá, ötletdúsabbá teheted a munkádat és komplexebben átlátsz majd bármilyen helyzetet, és gyorsabban oldasz meg problémákat.

Ezt a tudásanyagot így egyben és ebben az koncentrált formában sehol nem találod meg, csak ebben a kurzusban. Unikum tudást kapsz. Rajta, vágj bele most! Légy kreatívabb, mint eddig bármikor!

Scroll to Top